Nakoniec, teraz môžete odstrániť Netflix zobrazenie histórie.



Vymazanie histórie sledovania z účtu Netflix je veľmi očakávanou funkciou miliónov používateľov Netflix. Pre účet Netflix, aby ste vymazali preferencie a nedávno sledovanú históriu, je základnou vlastnosťou blokovať deti v sledovaní histórie Netflixov svojich rodičov.

Táto nová funkcia Netflix vám prináša novú možnosť, ktorá vám umožní vytvoriť viacero profilov v rámci jedného účtu. Týmto spôsobom môžete oddeliť každý profil s vlastnou históriou sledovania, preferenciami chuti, okamžitým radom a rodičovskou kontrolou.

Táto funkcia Netflix vám umožňuje vytvoriť samostatný profil pre vaše deti s rodičovskou kontrolou a môžete sledovať ich históriu sledovania. Ale pekná možnosť o tejto funkcie je, že môžete kedykoľvek odstrániť akýkoľvek profil okrem hlavného profilu.

Keď toto zrušíte, stratíte všetku históriu prezerania a hodnotenie filmov z odstráneného profilu. V konečnom dôsledku však máte možnosť disponovať všetkými históriami sledovaných filmov z vášho účtu a môžete znova začať čistý.

Ak chcete z účtu odstrániť históriu a preferencie zobrazenia Netflix, prihláste sa do účtu Netflix. Kliknite na tlačidlo profilu v pravej hornej časti obrazovky a kliknite na položku Správa profilov.

Toto vám prinesie okno na pridanie nových profilov. Ak ste už pridali profily, kliknite na tlačidlo Upraviť a nastavte rodičovský zámok, vekovú hranicu alebo dokonca celý profil.

Ďalším krokom je vytvorenie nového profilu, ktorý vám prinesie čistý profil bez predchádzajúcich záznamov. Pekná vec je, že nie je potrebné zmazať účet Netflix alebo prepnúť účet na vyčistenie histórie. Všetko, čo môžete urobiť s týmto jediným účtom a môžete vyčistiť a vytvoriť nový profil na rovnakom účte viackrát vždy, keď chcete vyčistiť históriu sledovania.

Predchádzajúci Článok

iOS Autofill Passwords: Ako nastaviť iPhone a používať?

iOS Autofill Passwords: Ako nastaviť iPhone a používať?

Ste chorý na zapamätanie si príliš veľa hesiel? iOS zariadenia majú dobrú funkciu, ktorá vám pomôže. S funkciou Automatické dopĺňanie hesiel v systéme iOS nemusíte mať problém zapamätať si svoje prihlasovacie údaje. Namiesto toho váš systém iOS automaticky vyberie používateľské meno a pri prihlasovaní na webovú lokalitu alebo aplikáciu vyplní heslo. Nájdite viac podrobností o fun...

Nasledujúci Článok

Ako sa Screenshot a uložiť do databázy MSSQL pomocou Java a Selenium Webriver

Ako sa Screenshot a uložiť do databázy MSSQL pomocou Java a Selenium Webriver

To je vziať Screenshot pomocou Selenium Webdriver a uložiť v databáze MS SQL. Obraz je uložený v databáze s názvom obrázku pripojeným s menom prehliadača, verziou prehliadača, poradovým číslom a názvom scenára. Tento kód je podporovaný prehliadačom Chrome, Firefox, Internet Explorer a Safari. Existuje ešte jedn...